Over ons

Sjampion jeans is al 38 jaar een begrip voor jeansliefhebbers in Mechelen en ver daarbuiten. Met hun kennis, hun superservice en natuurlijk de enorme keuze (10.000 jeans steeds op voorraad).

"Zoveel keuze onder 1 dak, dat hebben we nog nooit gezien"

"Als je voor een jeans binnenstapt moet je niet eerst 10 broeken passen voor dat je de goede tegenkomt, maar bij de eerste zitten ze er boenk op"

"Voor de uitleg en service, daar kom ik voor naar hen"

Het zijn maar enkele quotes die kunnen tellen.

 

Wie kent hun eerste winkel niet waar vader Louis en zoon Wim samen begonnen in 1981, notabene op vrijdag de 13e, op de hoek van de Adegemstraat/Keerbergstraat. Deze datum heeft hen geen ongeluk gebracht, in tegendeel. Maar al snel was deze locatie te klein geworden en zijn ze verhuisd naar hun huidige adres in de Guldenstraat.

Al de grote "echte" jeansmerken liggen er, waaronder Levi's, Lee, Wrangler, Lee Cooper, Mustang, Pierre Cardin, Pionier, Pioneer, Para Mi en Angels. En recent ook "Mac" Jeans voor dames.

De meeste merken zowel voor dames als heren. Bovenkleding zoals Tom Tailor, Casa Moda en Monte Carlo voor hem en Tom Tailor en Geisha voor haar vervolledigen de merken.

Voor wie lange benen heeft, gaan ze voor de dames tot beenlengte 36 en voor de heren zelfs van 38 en 40 beenlengte.

Ook via Facebook kan je ons volgen voor de laatste nieuwtjes en acties!

Er is echter 1 ding, een webshop hebben ze niet en zal er ook nooit komen, verteld Wim. Waarom? Wel in Jeans is er zodanig veel diversiteit in maten en kwaliteiten dat maakt het hierdoor te complex en onrendabel. "Als we 10 broeken zouden verzenden krijgen we er gegarandeerd 8 of 9 terug" Een jeans moet je passen, moet je kunnen aanvoelen, er moet een verhaal bij verteld worden en deze service kunnen Belinda, Daisy en ik je via het internet niet geven. Bij ons moet er beleving zijn.

En euh... wij zijn Zalando niet hé! vertelt Wim er fijntjes bij.

 
Sjampion Jeans - Guldenstraat 11 - 2800 Mechelen - info@sjampionjeans.be